Είμαστε ένα δημιουργικό δίδυμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος για τo ξεχωριστό design και την υψηλή ποιότητα. Επιμελούμαστε τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας και λέμε και εμείς το δικό μας I DO, στη δημιουργία προσκλήσεων με ανταμοιβή να χαρίσουν σε κάθε παραλήπτη τους ένα αυθόρμητο χαμόγελο!

Ποιοι ειμαστε

Είμαστε δύο designer, η Τζίνα και η Δήμητρα, πιστές στη δημιουργία προσεγμένων σχεδίων με διάρκεια στο χρόνο, που στόχο έχουν να καλλιεργήσουν αφοσίωση στα brand που μας εμπιστεύονται, καθώς και προσκλητήρια που αναδεικνύουν τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής. Δεν πιστεύουμε πως υπάρει μια λύση για όλα. Βάζουμε το μυαλό και την ψυχή μας στη δημιουργία μοναδικών σχεδίων.
Gina
CREATIVE DIRECTOR
Το 2012 ξεκίνησα το προσωπικό μου ταξίδι στο design, ιδρύοντας το δημιουργικό γραφείο, LOVE ME DO! Η αγάπη μου για το Graphic Design μετράει περίπου δυο δεκαετίες, με αφετηρία την ολοκλήρωση των σπουδών μου το 1998. Στην εργασιακή μου πορεία υπήρξα επίμονη και αφοσιωμένη στην δημιουργία του μοναδικού και του καινοτόμου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετές βραβεύσεις, όπως τα Pentawards, τα βραβεία Ερμής και τα ΕΒΓΕ. Για περίπου 7 χρόνια, υπήρξα υπεύθυνη του δημιουργικού γραφείου Bee Design, προτού ενταχθώ στο σχήμα της Mousegraphics, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα δημιουργικά γραφεία της Αθήνας. Εκεί έρχεται η σημαντική γνωριμία μου με τη Δήμητρα, που αποτέλεσε λίγο αργότερα την σημαντική συνοδοιπόρο μου στο LOVE ME DO. Κάθε μια με το δικό της ταπεραμέντο και προσωπικότητα αλληλοσυμπληρώνει την άλλη, και κάνει το όραμα αυτού του γραφείου πραγματικότητα!
Dimitra
CREATIVE DIRECTOR
H δημιουργία και το design για εμένα ήταν και είναι τρόπος ζωής. Η ένταξή μου στο LOVE ME DO το 2016 και η συνεργασία μου με την Τζίνα ήρθε σαν μια φυσική εξέλιξη της κοινής μας πορείας. Το δημιουργικό μου ταξίδι ξεκινάει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ακολουθούν οι σπουδές στο Graphic Design που ολοκληρώνονται με άριστα το 2003. Τότε ξεκινά η εργασιακή μου πορεία στη Mousegraphics, ένα από τα μεγαλύτερα δημιουργικά γραφεία της Αθήνας. Στα 13 χρόνια της πολύτιμης εμπειρίας μου εκεί, είχα την ευκαιρία να εργαστώ σε όλα τα στάδια του design, από την αρχική ιδέα μέχρι την τελική υλοποίησή της. Η πίστη μου στη λεπτομέρεια, η αφοσίωση και η αγάπη μου για το σχεδιασμό φέρνουν αναγνώριση με βραβεία Pentawards, Dieline Awards και βραβεία Ερμής. Η καθοριστική γνωριμία μου με την Τζίνα και το κοινό μας όραμα, είχε ως αποτέλεσμα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό να εργαζόμαστε με κέφι και έμπνευση για το design που πιστεύουμε ό,τι κάνει τη διαφορά!

Τι κανουμε

Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε για εσάς το brand των ονείρων σας. Να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας καλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια, τις ανάγκες της κάθε περίστασης- εκδήλωσης, από την αρχή ως την ολοκλήρωσή της. To αποτύπωμά μας, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η απλότητα της επικοινωνίας και το άρτιο αποτέλεσμα.
Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε για εσάς το brand των ονείρων σας. Να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας καλύπτοντας με κάθε λεπτομέρεια, τις ανάγκες της κάθε περίστασης- εκδήλωσης, από την αρχή ως την ολοκλήρωσή της. To αποτύπωμά μας, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η απλότητα της επικοινωνίας και το άρτιο αποτέλεσμα.

Our Office

Our Office

Δημιουργήσαμε ένα εργασιακό περιβάλλον με φρεσκάδα και χαρά. Έναν άνετο χώρο όπου κάθε λεπτομέρεια εκφράζει τη προσωπικότητά μας, την διάθεσή μας για δουλειά και αφηγείται τη δική μας ιστορία. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε!

All Photos of our office and projects by:
Vassilis Kouroupis