F.A.Q

Σε περίπτωση που δεν βρείτε την απάντηση που ψάχνετε μη διστάσετε να μας στείλετε e-mail στο hello@lovemedo.gr

Όχι, προσφέρουμε μόνο ολοκληρωμένες σχεδιαστικές υπηρεσίες.
Όχι, για μικρότερες παραγγελίες (π.χ. μόνο προσκλητήρια) ανάλογα πάντα με τα τεμάχια, η παραγγελία μπορεί να είναι έτοιμη για αποστολή σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
Όχι, τα σχέδιά μας δεν είναι διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή. Παρακαλούμε, έχετε υπόψιν σας ότι τα σχέδια μας προστατεύονται από το νόμο για τα πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναπαραγωγή ή αντιγραφή των σχεδίων μας είτε ψηφιακή είτε φυσική θα θεωρηθεί παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων του Love Me Do!
Εννοείται – έχουμε δουλέψει στο παρελθόν και κάθε νέα συνεργασία είναι καλοδεχούμενη! Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας.
Ναι! Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να κάνουμε αποστολές σε όλο το κόσμο.
Τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή του Χολαργού. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να δείτε τη δουλειά μας από κοντά στέλνοντας e-mail στο hello@lovemedo.gr ή τηλεφωνώντας στο 2130 442 360
Οι βιαστικές παραγγελίες αντιμετωπίζονται κατά προτεραιότητα αφού πρώτα αξιολογηθούνε ανά περίπτωση. Παρακαλώ, στείλτε μας e-mail (hello@lovemedo.gr) ή τηλεφωνήστε μας (2130 442 360) και ενημερώστε μας για το ποια δουλειά ενδιαφέρεστε, τον αριθμό τεμαχίων και τις προδιαγραφές της παραγγελίας σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όσο το δυνατόν συντομότερα για να σας ενημερώσουμε εάν η παραγγελία σας είναι εφικτή. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι με την έννοια βιαστικές παραγγελίες δεν εννοούμε ότι θα υπάρξει βιασύνη στο σχεδιασμό αλλά ότι θα τους δοθεί προτεραιότητα.

Invitation & Stationery

Ναι! Κυρίως δεχόμαστε παραγγελίες για custom προσκλητήρια. Οι παραγγελίες αυτές περιλαμβάνουν τα προσκλητήρια και τις προσαρμογές Η βασική σουίτα περιλαμβάνει: Προσκλητήριο & φάκελος, Save the date, απαντητικές κάρτες (RSVPs), κάρτες με πληροφορίες σχετικά με τον γάμο/βάπτιση ή και τη δεξίωση. Στις προσαρμογές περιλαμβάνει: Προγράμματα ροής, Place Cards, Seating chart, ευχαριστήριες κάρτες, αρίθμηση τραπεζιών, μενού, μπομπονιέρες ή και δώρα για τους καλεσμένους κτλ. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι εικονογραφήσεις οι οποίες σχεδιάζονται από εμάς μπορούν να δημιουργηθούν έπειτα από αίτημά σας. Ο χρόνος σχεδιασμού είναι διαφορετικός για τα προσωποποιημένα προσκλητήρια καθώς χρειάζεται επιπλέον χρόνος για να δημιουργηθεί το ανάλογο concept. Για το λόγο αυτό, η τιμολόγηση των προσωποποιημένων συνθέσεων γίνεται ανά περίπτωση. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε για εσάς. Μπορείτε να μας στείλετε e-mail hello@lovemedo.gr ή να κλείσετε κάποιο ραντεβού για να το συζητήσουμε από κοντά.
Μπορείτε να διαλέξετε κάποιο σχέδιο από τα ήδη υπάρχοντα σχέδιά μας, το οποίο φυσικά θα προσαρμοστεί στο δικό σας λεκτικό. Υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία και λεπτομέρειες που μπορούμε να τροποποιήσουμε σε αυτή τη περίπτωση, όπως το χρώμα του χαρτιού, τις μεθόδους εκτύπωσης.
Σε περίπτωση που υπάρχουν save the dates καλό θα είναι να αποσταλούν 6 με 8 μήνες πριν το γάμο, βάπτιση ή το event. Τα προσκλητήρια για γάμο, βάπτιση ή event που θα αποσταλούν τοπικά μπορούν να σταλούν 6 με 8 εβδομάδες πριν, ενώ αυτά που αφορούν άλλο προορισμό καλό θα ήταν να σταλούν 8 με 10 εβδομάδες πριν. Θυμηθείτε να υπολογίσετε και τους χρόνους αποστολής μέσω ταχυδρομείου.
H πρότασή μας είναι ένα προσκλητήριο ανά οικογένεια. Βεβαιωθείτε πως έχετε παραγγείλει 10 με 15 επιπλέον προσκλητήρια για καλεσμένους της τελευταίας στιγμής αλλά και για να κρατήσετε μερικά ως αναμνηστικά. Πέραν αυτού, έχετε υπόψιν σας πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν επιπλέον προσκλητήρια καθώς έστω και εάν χρειαστούν μερικά έξτρα τεμάχια, ο χρόνος εκτύπωσης μπορεί να είναι ίδιος με αυτόν της αρχικής παραγγελίας (ανάλογα τον μήνα). Επίσης υπάρχει μια μικρή επιπλέον χρέωση για εκτύπωση μερικών έξτρα τεμαχίων.
Τα προσκλητήρια θα τυλιχτούν ξεχωριστά ανά είδος: προσκλητήρια, κάρτες με πληροφορίες και φάκελοι, ούτως ώστε να τα τοποθετήσετε μέσα στους φακέλους μόνοι σας. Κατόπιν αιτήματος μπορούμε να τα ετοιμάσουμε εμείς, να γράψουμε τους παραλήπτες και να τα κλείσουμε – με επιπλέον κόστος. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει κάποια ειδική κατασκευή όπως κλείσιμο με βουλοκέρι ή δέσιμο με κορδόνι, αυτή γίνεται από εμάς.
Ασφαλώς! Μπορούμε να τυπώσουμε, με επιπλέον κόστος, ένα δοκίμιο στο χαρτί της επιλογής σας.
Όλα τα προϊόντα τα οποία εμπίπτουν στην κατηγορία των προσκλητηρίων έχουν συγκεκριμένο χρόνο ολοκλήρωσης. Κατόπιν εγκρίσεως του δημιουργικού, το σύνηθες χρονικό πλαίσιο για την εκτύπωση είναι δέκα με δεκαπέντε (10-15) εργάσιμες μέρες από τη τελική έγκριση του πελάτη. Υπολογίστε 1 επιπλέον εβδομάδα σε περίπτωση που έχουν προστεθεί επιπλέον τυπογραφικές τεχνικές (π.χ. βαθυτυπία, χρυσοτυπία κτλ.) Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει ειδική κατασκευή όπως βουλοκέρι, κορδέλες ή καταγραφή των παραληπτών στους φακέλους θα χρειαστούν επιπλέον 5 με 8 εργάσιμες ημέρες.
Σε περίπτωση ακύρωσης του event πριν την παρουσίαση των προσχεδίων, η προκαταβολή επιστρέφεται στον πελάτη με τον ίδιο τρόπο που καταβληθεί. Τυχόν τραπεζικά και λοιπά έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Κατόπιν της παρουσίασης των προσχεδίων στον πελάτη, προκαταβολή δεν επιστρέφεται για κανέναν λόγο. Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης του event, οι παραγγελίες που έχουν δρομολογηθεί και οι αγορές που έχουνε πραγματοποιηθεί κατόπιν έγκρισης του πελάτη, θα πρέπει να εξοφληθούν πλήρως. Τα προϊόντα μπορούν να σταλούν στον πελάτη, κατόπιν συνεννόησης, με δική του χρέωση.

Shipping

Μπορείτε να παραλάβετε τα προσκλητήρια από το χώρο μας. Εναλλακτικά, θα σας παραδοθούν μέσω μεταφορικών εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε με δική σας χρέωση.
Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας σας. Το κόστος τους υπολογίζεται αφού τα προσκλητήρια έχουν ολοκληρωθεί και ζυγιστεί.